Mohs Klinieken is een gerenommeerd behandelcentrum voor hoogwaardig dermatologische zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen.

Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam (Zuidas), Hoorn, Eindhoven en een dependance in Gorinchem. 

Onze kliniek is genoemd naar dr. F. Mohs, een Amerikaanse arts die een bijzondere methode om huidkanker te opereren heeft ontwikkeld. Intussen is de Mohs micrografische chirurgie een zeer gewaardeerde operatietechniek, die de hoogste kans op genezing (van het basaalcelcarcinoom) en de beste cosmetische resultaten geeft.

U kunt hier een ervaring een van onze patienten die een Mohsoperatie heeft ondergaan, lezen. We hopen, samen met haar, dat u er iets aan heeft!

Mohs Klinieken heeft alle moderne technieken in huis om spataderen te behandelen, van schuimsclerose (wegspuiten) tot lasertherapie. We hebben een spataderpoli, waar u van onderzoek tot behandeling door ervaren dermatologen behandeld wordt.

Mohs Klinieken heeft contracten afgesloten met alle 
zorgverzekeraars. Alle behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed (eventueel minus de wettelijke eigen bijdrage), behalve de cosmetische behandelingen. Lees meer onder 'vergoedingen'.

Wij hechten veel belang aan kwaliteit en patiëntveiligheid. Heeft u hierover suggesties of opmerkingen, neem dan contact op met uw behandelend dermatoloog of met de medisch directeur van uw vestiging via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .  

Kijk voor het maken van een afspraak onder Contact > Afspraak maken.