Over Mohs klinieken

Mohs Klinieken is een gerenommeerd Zelfstandig Behandel Centrum voor hoogwaardig dermatologische zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker en spataderen. Patiënten ervaren bij ons een zeer persoonlijke en vriendelijke manier van zorg.

Vestigingen

Mohs Klinieken heeft vestigingen in Dordrecht, Amsterdam (Zuidas, vanaf november MC Zwaansvliet, Amsterdam ), Hoorn en een dependance in Gorinchem.

Mohs chirurgie

Onze klinieken zijn vernoemd naar dr. F. Mohs, een Amerikaanse arts die een effectieve methode heeft ontwikkeld om huidkanker te opereren, de Mohs micrografische chirurgie. Mohs Klinieken voert jaarlijks bijna 2000 Mohs-operaties uit en is hierdoor het grootste centrum in Europa voor deze operatietechniek.

Kwaliteit en ervaring, daarvoor komt u naar ons.

Spataderpoli

Mohs Klinieken heeft alle moderne technieken in huis om spataderen goed te onderzoeken en te behandelen. In Mohs Klinieken bevindt zich een spataderpoli, waar u van onderzoek tot behandeling door ervaren dermatologen behandeld wordt. Na een vaatonderzoek wordt een persoonlijk behandelplan voorgesteld.

Niet al onze dermatologen hebben zich hierin bekwaamd, alleen diegenen met een passie voor de flebologie zullen u behandelen.

Overige behandelingen

Naast de oncologische en flebologische zorg, biedt Mohs Klinieken het volledige pakket dermatologische zorg aan (met uitzondering van een open been en proctologie).

Afspraak gemaakt en dan?

Telefonisch, met een  email of via de website maakt u een afspraak met een van de dermatologen. Tijdens het eerste bezoek worden de nodige onderzoeken gedaan, krijgt u uitleg over de mogelijkheden van behandelen. Kleine ingrepen worden vaak al tijdens het eerste bezoek uitgevoerd.

Wij vertellen u graag hoe dit in zijn werk gaat. Wilt u alvast meer informatie, lees dan onze patiëntenfolders.

Zorgverzekering en vergoedingen

Mohs Klinieken heeft contracten afgesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Alle behandelingen, behalve de cosmetische, worden net als in een regulier ziekenhuis door zorgverzekeraars vergoed. Houdt u wel rekening met uw wettelijke eigen bijdrage voor uw zorgverzekering.

Mohs Klinieken in de media

Interview in Medical Traveller Magazine (http://www.medicaltravelmag.co.uk/)

Landelijke media uitgave op 23 februari omtrent “het gezicht”, dat als speciale editie verschenen is bij Elsevier.