Susan Beukers

Drs Susan Beukers (BIG 99051436201) heeft in 2010 haar specialisatie tot dermatoloog aan het VUmc afgerond. Na haar opleiding heeft ze 4 jaar als algemeen dermatoloog in het Westfriesgasthuis gewerkt. Sinds maart 2014 werkt ze in Mohs Klinieken Hoorn. Ze is sinds 2015 mohschirurg. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van dermato-oncologie, Mohs-chirurgie en doet ook flebologische ingrepen zoals endoveneuze lasertherapie, ambulante flebectomie volgens Muller en sclerocompressietherapie.

Ze is een betrokken arts met een eerlijke en open communicatie. Naast haar werk besteedt zij graag haar tijd aan haar gezin, lezen en sporten.
Renate Brandsen

Drs. Renate Brandsen (BIG 59020253201)  heeft een grote passie voor de chirurgie en heeft in de Mohs chirurgie haar bestemming gevonden. Na haar opleiding in Tel Aviv, Israel, en Mohs fellowship in Maastricht, was zij tevens verantwoordelijk voor de opleiding tot mohsdermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam ( 2001-2006) en leidde zij vele dermatologen op tot mohsdermatoloog.

Zij is tevens werkzaam als algemeen dermatoloog in het Waterland Ziekenhuis te Purmerend. Hier heeft zij zitting in de melanomen groep en de oncologie commissie.

Tevens heeft zij grote interesse voor de cosmetische chirurgie, en bekwaamde zij zich in ooglidcorrecties, en rimpelbehandelingen.

Haar hobby’s zijn muziek, hardlopen, skiën en duiken maar in de eerste plaats haar 2 kinderen.
Jonathan Kadouch

Dr. Jonathan Kadouch (BIG 99910931201) begon in 2000 aan de studie biomedische wetenschappen. In 2005 kon hij instromen in de studie geneeskunde te Leiden. Direct na het behalen van zijn basisarts diploma ging hij aan de slag als arts-assistent plastische chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam. Tijdens deze periode op de afdeling plastische- en reconstructieve chirurgie werd hij betrokken bij lopend onderzoek naar de complicaties van permanente weke-delen “fillers”. In mei 2010 startte hij in VU medisch centrum met de opleiding tot dermatoloog.

Tijdens deze opleidingsperiode kreeg zijn promotie-onderzoek vorm en behaalde hij zijn doctors-titel op 4 december 2014 met zijn dissertatie getiteld “Complications after permanent soft-tissue fillers”. Onderwijl rondde hij zijn opleiding tot dermatoloog af in februari 2015 en sindsdien is hij werkzaam in Mohs Klinieken Amsterdam, waar hij begonnen is aan de opleiding tot mohsdermatoloog. Dr. Kadouch is algemeen dermatoloog met interesse voor de dermatochirurgie (en de behandeling van huidkanker) en de cosmetische dermatologie.
Stijn Kouwenhoven

Drs. Stijn Kouwenhoven (BIG 89913342301) is een enthousiaste, allround dermatoloog met uitstekende chirurgische vaardigheden. Na zijn studie geneeskunde in Leiden deed dokter Kouwenhoven enkele jaren ervaring op in de algemene chirurgie en plastische chirurgie om uiteindelijk in het LUMC in Leiden zijn opleiding tot dermatoloog af te ronden. Tijdens zijn jaren in het LUMC werkte hij aan verschillende onderzoeken en publicaties; onder andere over de chirurgische behandelingen van huidkanker. Daarnaast is hij bekwaam in de cosmetische dermatologie en nagel-chirurgie. Hij is (mede-)auteur van de landelijke richtlijn Botox injecties voor dermatologen.

Dokter Kouwenhoven is lid van de Nederlandse vereniging voor dermatologie en venereologie (NVDV) en domeingroep Cosmetische dermatologie. Hij geeft geregeld scholingen en voordrachten op (inter-)nationale congressen en nascholingen voor huisartsen. Naast zijn chirurgische, oncologische en praktische expertise haalt hij veel voldoening uit de algemene dermatologische zorg en sociale aspecten van het vak.
Gijs van de Laar

Drs Gijs van de Laar (BIG 49065206201) studeerde geneeskunde aan de UvA in Amsterdam en volgde zijn opleiding tot dermatoloog aan de Erasmus MC in Rotterdam en het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens zijn studie geneeskunde was hij een trainee plastische chirurgie in het Tygerberg Hospital in Kaapstad, waar hij een bijzondere belangstelling voor de dermato-chirurgie ontwikkelde. In 2011 rondde Drs Van de Laar zijn opleiding tot Mohsdermatoloog af in het Erasmus MC in Rotterdam.

Hij is een gedreven en goede dermatoloog met oog voor detail en een hart voor de patiënt.

Zijn passies zijn met zijn gezin en kinderen reizen en  buitensporten.
Marcus Muche

Dr. J. Marcus Muche (BIG 79059362201 ) behaalde zijn diploma Geneeskunde aan de Humboldt Universiteit Berlijn. Nadien specialiseerde hij zich aan de Charité Berlijn tot dermatoloog en allergoloog. Tevens verwierf hij uitgebreide kennis in de dermatochirurgie.

In 1996 promoveerde hij aan de Charité Berlijn met moleculair-genetische technieken in de huidkankerdiagnostiek en in 2010 aan de Universiteit Leiden met de toepassing van deze technieken op cutane lymfomen.

Tot 2003 werkte hij als dermatoloog, allergoloog en hoofd van het moleculair-genetische laboratorium op de afdeling dermatologie van de Charité. Van 2003 tot 2012 was hij als dermatoloog verbonden aan het Westfries Gasthuis Hoorn en in 2012 heeft hij Mohs Klinieken Hoorn opgericht. Sinds 2014 is hij mede-bestuurder van Mohs Klinieken.

Dr. Muche is ook actief in de Vereniging voor Dermatologie en Venereologie als voorzitter van de commissie visitatie, lid van de domeingroep oncologie en lid van de werkgroep Mohs micrografische chirurgie.

Dr. Muche houdt van hardlopen, langlaufen en koken. Hij heeft een gezin met 2 kinderen.
Kai Munte

Drs. Kai Munte (BIG49042562801)  is opgeleid bij Prof. Happle in Marburg (Duitsland). Daar is de basis gelegd voor zijn liefde voor de dermatochirurgie. In het Erasmus MC te Rotterdam heeft hij zich verder gefocust op de operatieve dermatologie en oncologie en was van 2005 tot 2013 hoofd Mohs- chirurgie in het ErasmusMC.

Hij heeft zich ingezet in de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie en was 10 jaar lid van de Nederlandse domeingroep dermatochirurgie en lasers. Hij is ook internationaal actief Society of Dermatologic Surgery, waar hij 4 jaar in het bestuur zat en momenteel de functie als Historian waarneemt. Dokter Munte werkt de  overige dagen als dermatoloog in het Maasstad ziekenhuis te Rotterdam.

Dokter Munte heeft  een gezin met 2 kinderen en houdt van skiën, reizen, koken en soul muziek.
Annik van Rengen

Drs. Annik van Rengen (BIG 29048903401) werkt sinds  1998 in Nederland, eerst in het ASZ te Dordrecht en nadien (2005) als Medisch Coördinator in het Erasmus MC te Rotterdam. De ervaring van het werken in een perifeer en een academisch ziekenhuis en haar liefde voor de dermatochirurgie heeft haar geholpen bij het oprichten en inrichten van Mohs Klinieken in 2008. Haar perfectionisme en gedrevenheid zien we terug in de zorg voor haar patienten en in de  mohsoperaties.

Naast haar werk als dermatoloog en mohsdermatoloog is zij lid van de Raad van Bestuur van Mohs Klinieken en actief in de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, als mede-visiteur en voormalig  lid van de PR- en de Nascholingscommissie.

Samen met de zorg voor haar gezin met 3 kinderen, houdt zij van wandelen, koken en jazzmuziek.
Irma Wisgerhof

Dr. Irma Wisgerhof (BIG 29066613301) studeerde geneeskunde in Utrecht. Tijdens haar co-schap dermatologie in het St. Vincent Hospital in Melbourne, Australië, ontstond haar passie voor de dermatologie. De opleiding tot dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum werd gecombineerd met een promotietraject. Zij deed onderzoek naar huidkanker bij transplantatiepatiënten, wat in 2011 leidde tot het proefschrift “Epidemiologic aspects of skin cancer in organ transplant recipients”. In 2014 en 2015 werd een flebologie- en Mohsopleiding succesvol gevolgd. Zij is een open en empathische dokter. Naast haar werk als dermatoloog is zij actief bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie als lid van de Nascholingscommissie. Haar vrije tijd besteedt zij vooral aan haar gezin met drie kinderen.
Oded Wolff

drs. Oded Wolff (BIG 99048028901) studeerde geneeskunde en heeft zich vervolgens in Israël, Curaçao en in Groningen ontwikkeld in chirurgische richting. Hij volgde zijn opleiding tot dermatoloog in Rotterdam, waar hij zich ook specialiseerde in de Mohs micrografische chirurgie en flebologie. Sinds 2009 werkt hij met veel plezier in Mohs Klinieken. Oded Wolff is een all round “mensen-dokter” en geeft graag aandacht aan de patiënt.

Sinds een aantal jaren richt hij zich ook op de cosmetologie en is hij een begrip geworden voor ooglidcorrecties, fillers en botoxinjecties.

In zijn vrije tijd is hij het liefst bij zijn vrouw, twee kinderen en de hond.
Mannielle Brummelaar

Mannielle Brummelaar (BIG  49060599181)  volgde de masteropleiding Physician Assistant in Amsterdam, nadat zij 4 jaar als HBO-Verpleegkundige werkzaam is geweest in het UMCUtrecht. Zij werd opgeleid als Physician Assistant binnen de (trauma)chirurgie in het St Jansdal ziekenhuis, waar zij 5 jaar heeft gewerkt.

Binnen de Mohs Klinieken in Amsterdam heeft ze zich uiteindelijk gespecialiseerd in de dermatologie, met name op het gebied van huidkanker.

Na de master opleiding mag een Physician assistant zelfstandig geneeskundige handelingen verrichten, zoals het uitvoeren van chirurgische ingrepen en het voorschrijven van medicatie. De Physician assistant werkt zelfstandig, zo nodig met supervisie van de dermatoloog.

Naast het direct patiëntencontact heeft Manniëlle zitting in de kwaliteitscommissie van waaruit zij zich Mohs Klinieken breed richt op patiënt veiligheid en kwaliteit van zorg.

Buiten haar werk bij de Mohs Klinieken houdt zij zich ook projectmatig bezig met de huidkankerbehandeling van mensen met albinisme in Tanzania.
Anet Schilder

Anet Schilder (BIG  49924179281)  volgde na 17 jaar werkzaam te zijn geweest als operatie-assistente de masteropleiding Physician Assistant in een kliniek voor plastische chirurgie. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd in de dermatologie met name op het gebied van huidkanker, acné behandeling en het verrichten van operatieve ingrepen. Door het expert niveau en academische opleiding mag de Physician Assistant geprotocolleerde geneeskundige handelingen zelfstandig verrichten zoals chirurgische ingrepen en het voorschrijven van medicatie. De Physician Assistant werkt zelfstandig, met steeds de mogelijkheid tot het vragen van supervisie van een dermatoloog.

Naast het direct patiëntencontact heeft Anet zitting in de kwaliteitscommissie van waaruit zij zich Mohs Klinieken breed richt op patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg. Zij organiseert ook binnen Mohs Klinieken nascholingen voor doktersassistenten en informatieavonden voor patiënten. In het project Stepped care for skin cancer, een samenwerking met het Erasmus MC, afdeling dermatologie, heeft zij een belangrijke rol.

Anet houdt van zingen en muziek maken en heeft 2 kinderen.