Team Mohs Klinieken - Jonathan Kadouch

Jonathan Kadouch

Dermatoloog Amsterdam

Dr. Jonathan Kadouch (BIG 99910931201) begon in 2000 aan de studie biomedische wetenschappen. In 2005 kon hij instromen in de studie geneeskunde te Leiden. Direct na het behalen van zijn basisarts diploma ging hij aan de slag als arts-assistent plastische chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam. Tijdens deze periode op de afdeling plastische- en reconstructieve chirurgie werd hij betrokken bij lopend onderzoek naar de complicaties van permanente weke-delen “fillers”. In mei 2010 startte hij in VU medisch centrum met de opleiding tot dermatoloog. Tijdens deze opleidingsperiode kreeg zijn promotie-onderzoek vorm en behaalde hij zijn doctors-titel op 4 december 2014 met zijn dissertatie getiteld “Complications after permanent soft-tissue fillers”. Onderwijl rondde hij zijn opleiding tot dermatoloog af in februari 2015 en sindsdien is hij werkzaam in Mohs Klinieken Amsterdam, waar hij begonnen is aan de opleiding tot mohsdermatoloog. Dr. Kadouch is algemeen dermatoloog met interesse voor de dermatochirurgie (en de behandeling van huidkanker) en de cosmetische dermatologie.

Functie Dermatoloog Amsterdam
Specialiteit dermato-oncologie, Mohs-chirurgie, cosmetische dermatologie
Opleiding 2000-2007: Biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam 2005-2009: Geneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden 2010-2015: Specialisatie dermatologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam 2012-2014: Promotie-onderzoek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, leidend tot de dissertatie met titel “Complications after permanent soft-tissue fillers”
Training 2009-2010: Arts-assistent (niet-in-opleiding) plastische- en reconstructieve chirurgie aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam
Werkdagen Maandag, Dinsdag, Vrijdag