Bel voor vragen of een afspraak: 085 – 016 00 79  (lokaal tarief | 08:30-17:00)

Mannielle Brummelaar

FunctiePhysician Assisitant (PA) Amsterdam
Specialiteit
Opleiding 2011: Master Physician Assistant Amsterdam 2003: HBO- Verpleegkunde Utrecht
Training
Werkdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Mannielle Brummelaar (BIG  49060599181)  volgde de masteropleiding Physician Assistant in Amsterdam, nadat zij 4 jaar als HBO-Verpleegkundige werkzaam is geweest in het UMCUtrecht. Zij werd opgeleid als Physician Assistant binnen de (trauma)chirurgie in het St Jansdal ziekenhuis, waar zij 5 jaar heeft gewerkt.

Binnen de Mohs Klinieken in Amsterdam heeft ze zich uiteindelijk gespecialiseerd in de dermatologie, met name op het gebied van huidkanker.

Na de master opleiding mag een Physician assistant zelfstandig geneeskundige handelingen verrichten, zoals het uitvoeren van chirurgische ingrepen en het voorschrijven van medicatie. De Physician assistant werkt zelfstandig, zo nodig met supervisie van de dermatoloog.

Naast het direct patiëntencontact heeft Manniëlle zitting in de kwaliteitscommissie van waaruit zij zich Mohs Klinieken breed richt op patiënt veiligheid en kwaliteit van zorg.

Buiten haar werk bij de Mohs Klinieken houdt zij zich ook projectmatig bezig met de huidkankerbehandeling van mensen met albinisme in Tanzania.