Patiëntinformatie

Patiëntinformatie

Mohs Klinieken - Irma Wisgerhof - DermatoloogHet is voor Mohs Klinieken erg belangrijk om haar patiënten zo volledig mogelijk te informeren. Mist u informatie of wilt u over een onderwerp meer informatie, laat het ons weten. We leggen het u graag uit.

Preventie

Preventie van huidkanker betekent ook preventie van huidveroudering. Voor beide geldt de zon als voornaamste veroorzaker. Naast zon spelen ook roken en sommige medicijnen een rol.

Aangezien u zelf iets kunt doen aan uw zonblootstelling en rookgedrag, geven we u enkele tips. Lees meer >>

Onderzoeken

Afhankelijk van uw aandoening, kan bijkomend onderzoek nodig zijn. Bij Mohs Klinieken maken we gebruik van de nieuwste technieken om snel een goede diagnose te stellen.

De meest voorkomende onderzoeken zijn:

Behandelingen

Mohs Klinieken is gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker, huidziekten, spataderen en cosmetiek. Voor de behandeling maken we gebruik van moderne en effectieve technieken. Onze dermatologen zijn vakmensen en hebben jarenlang ervaring in de dermatologie. Onze behandelmethodes omvatten onder meer:

Nazorg

Na de behandeling krijgt u van ons een telefoonnummer voor na kantoortijden of in het weekend waarop een arts van Mohs Klinieken altijd bereikbaar is. Bij dringende gevallen kunt u altijd bij ons terecht. Ook na uw behandeling staat Mohs Klinieken voor u klaar net zolang tot u geen behoefte meer heeft aan onze nazorg.